Oprykning til serie 2

image
JJ
27. maj 2017 kl. 19:01
Med en overbevisende 9-1 sejr over Svend Gønge sikrede Bjæverskovs serie 3 hold oprykning til serie 2. Oprykningen blev sikret med to kampe tilbage.

Frem Bjæverskovs fodboldhold i serie 3 havde hele tre matchbolde for at sikre sig oprykning til serie 2. Krævet var ”bare” én sejr i en af de sidste tre kampe og holdet ville rykke op. Lørdag mødte holdet allerede nedrykkede Svend Gønge på hjemmebane, så der var lagt op til et top mod bund opgør.

Bjæverskov skulle også kun bruge 14 minutter inden første mål blev sat ind af Patrick Bo Pedersen. Syv minutter senere bragte Rene Belling hjemmeholdet foran 2-0. Med yderligere to mål at Patrick Bo og ét af Rasmus Løvendahl inden pausen kunne hjemmeholdet gå til pause med en føring på hele 5-0.

I anden halvleg var det eneste spænding, om den nye måltavle på stadion kunne følge med. Patrick Bo lavede endnu et mål inden Svend Gønge fik reduceret på straffe. Men med mål af Kenneth Fritz, Rene Belling og til sidst Nicklas Samuelsen, der lukkede kampen til stillingen 9-1, ja så kunne champagnen og konfettien tages i brug til stor jubel blandt både spillere og de mange tilskuere.

Oprykningen er i hus og nu venter de to sidste kampe med Rojava på udebane søndag d. 5. juni og Køge Union lørdag d. 10. juni kl. 15.00 på hjemmebane.