Menu

Information om Corona-virus - Fodboldklubben lukker ned

image
JJ
11. marts 2020 kl. 23:07
OPDATERET: Som konsekvens af corona-virusen lukke fodbold ned for alle aktiviteter frem til 31. marts 2020
12/3 2020:
Som konsekvens af corona-virusen aflyser vi nu alt træning, kampe og andre aktiviteter frem til 31. marts.
Det betyder også at trænermødet d. 23. marts aflyses. Vi forventer også at generalforsamlingen d. 18. marts aflyses, men skal lige finde lovhjemmel for dette inden aflysning.
Vi vil opdatere hjemmesiden og Facebook løbende.
Vi kender endnu ikke konsekvensen for turen til Holland i påsken.
DBU Sjælland aflyser al fodboldaktivitet i marts. Det vedrører både træninger, kampe samt diverse kurser. Det sker på baggrund af den seneste udvikling i relation til myndighedernes anbefalinger vedrørende coronavirus.

DBU Sjælland lukker kontoret fysisk ned og aflyser alle aktiviteter til og med udgangen af marts:

"I DBU Sjælland tager vi situationen vedrørende Coronavirus meget alvorligt. Fodbolden er klar til at tage vores del af ansvaret for at støtte op om at begrænse og forsinke udbredelsen af Coronavirus i det danske samfund. Derfor følger vi myndighedernes anvisninger og retningslinjer nøje. Vi aflyser alle aktiviteter i hele marts måned, og vi anbefaler alle vores klubber at gøre det samme og lukke alle aktiviteter ned - det vil sige træninger, møder m.m.", udtaler formand Jakob Koed.

Selvom kontoret fysisk er lukket ned, så vil personalet fortsat være til rådighed - hjemmefra - så du kan ringe per telefon eller sende mails - præcis ligesom du plejer.

Vi opfordrer til tålmodighed, da der kan forventes længere sagsbehandlingstid grundet ekstra travlhed på grund af den helt særlige situation.       

De skærpede tiltag er en konsekvens af regeringen/statsministerens og myndighedernes seneste pressemøde onsdag aften 11. marts klokken 20.30.

Allerede inden aftenens pressemøde havde DBU Sjælland udsat samtlige indefodboldstævner 15./16. marts for at begrænse og mindske risikoen for smitte.

Men på baggrund af de seneste meldinger fra regeringen/statsministeren, så udvides og skærpes tiltagene nu yderligere: 

Det betyder følgende indtil 31. marts - vær opmærksom på, at dette løbende ændres:

 • Alle klubber bør aflyse træninger og anden aktivitet i klubben i resten af marts
 • Alle indefodboldstævner på halv- og helbane i weekenden 15./16. marts aflyses - og udsættes til afvikling som udendørs medaljestævner på Kristi himmelfartsdag torsdag 21. maj.
 • Alle turneringskampe og træningskampe til og med 31. marts udsættes til at blive spillet på et senere tidspunkt.
 • Alle kurser o.lign. i marts - aflyses/evt. udsættes til et senere tidspunkt. De tilmeldte deltagere får direkte besked.
Derfor gør vi det
Det er vores ansvar, at vi både beskytter vores medlemsklubber, medarbejdere og hjælper myndighederne med inddæmning af coronavirus i Danmark. Vi vil derfor skærpe en række tiltag i vores dagligdag, både af hensyn til hinanden i organisationen og i forhold til ikke at øge risiko for smitte og dermed belastning af det samlede sundhedssystem.
-

General information:

Holland i påsken for U-12, U-13, U-14, U-15 og U-15 piger.

Corona-virus kan naturligvis få indflydelse på de hold der skal til Holland i påsken. Vi er i tæt kontakt til arrangøren og relevante myndigheder. Da situationen ændres dagligt, er der endnu ikke taget nogen beslutning og vi er derfor nød til at afvente til vi får mere information.

Generelle anbefalinger:
Er du lige kommet hjem fra ferie fra et "rødt" Coronavirusområde, eller har du på anden vis været i nærkontakt med nogen, der har øget risikoen for smitte? Så beder vi dig om ikke at være i fysisk kontakt med dit hold de næste 14 dage.

Mange steder er det nu blevet besluttet at man skal blive hjemme i 14 dage, hvis man har været i et af de pågældende områder, så det vil fodboldklubben også opfordre til.

Af hensyn til den nuværende situation er det således anbefalingen, at der ikke længere gives hånd/laves traditionel fair play-hilsen før og efter kampen.

I stedet kan man f.eks. give et nik eller lignende til dommer/linjedommere og modspillere.

Dette er en konsekvens af sundhedsmyndighedernes anbefalinger om at undgå kys, kram og håndtryk i de kommende uger.

Derfor anbefaler vi, at alle følger myndighedernes anbefalinger: 

 • Vask dine hænder tit og grundigt og/eller brug håndsprit
 • Host eller nys i dit ærme
 • Begræns fysisk kontakt
 • Ældre og kronisk syge – hold afstand og bed andre tage hensyn - overvej nøje deltagelse til idrætsarrangementer.

Særligt i relation til fodbolden er det desuden vores anbefaling, at man:

 • Ikke deler drikkedunke/frugt
 • Er så få som muligt i hallerne
 • Hold afstand på sidelinjen - til udendørs kampe