Menu

IF Frem Bjæverskov Fodbold har brug for nye kræfter i bestyrelsen.

image
Jens Brøchner Jensen
16. januar 2023 kl. 15:47

Vil du være med til at præge hele byens fodboldklub – og kan du stave til ”Bjæverskov Fodbold”?
- Så er du måske vores nye sekretær!

IF Frem Bjæverskov Fodbold har brug for nye kræfter i bestyrelsen.
Vi er inde i en rivende udvikling, bl.a. har vi en vækst på mere end 15 % inden for børnefodbolden og 5 % i ungdomsfodbolden, og er som en af de få klubber omkring os repræsenteret i samtlige rækker fra U5 til +50. Vi arbejder konstant på at forbedre og udvikle vores klub mod at blive en af Danmarks bedste fodboldklubber, og er allerede hele byens fodboldklub.

Senest er vi blevet godkendt som officiel DBU Børneklub, vi arbejder på en langsigtet strategi for ungdom, senior og motionsfodbold, og vi har gang i mange spændende tiltag inden for både drenge- og pigefodbold.

Målet er, at så mange som muligt spiller fodbold så længe som muligt, og da fodbold er verdens bedste sport, så har vi mange muligheder.

I dag sidder der 6 personer i bestyrelsen. Fælles for de personer der sidder i bestyrelsen er, at man er med til at tage beslutninger og uddelegere opgaver i forbindelse med drift, arrangementer og diverse opgaver i klubben. Det foregår i tæt samarbejde med klubbens forskellige udvalg, der driver de mere praktiske ting.

Hvad skal man som sekretær?
Som sekretær bliver du en del af ledelsen og får mulighed for stor indflydelse på fodbold-afdelingen. Arbejdsopgaverne er traditionelle sekretæropgaver i forbindelse med de månedlige bestyrelsesmøder. Derudover bl.a. at skrive referat til trænermøder 3-4 gange årligt, samt opdatere klubbens årshjul m.v. Øvrige opgaver aftales løbende, alt efter tid og lyst.

Jeg ved intet om fodbold, så det er ikke noget for mig!
Man behøver ikke vide noget om fodbold for at blive sekretær. Det handler om at være en aktiv del af en forening, for både børn og voksne. Alle kan bidrage – så uanset om man er aktiv fodboldspiller, forælder i klubben eller bare har lyst til at lave lidt frivilligt arbejde, så er man velkommen til at melde sig.

Du skal blot have lyst og gå-på-mod til at være en del af noget lokalt og en del af noget større, og have lyst til at sætte dit aftryk på hele byens fodboldklub.

Få flere oplysninger…
Ønsker du at vide mere om posten som sekretær, kan du kontakte formand Jakob Hammerum på tlf. 40 80 31 99 eller jakobh@bjaeverskovfodbold.dk

Til information vælges sekretæren officielt på generalforsamlingen den 8/3-2023, og sidder for en to-årig periode.

Luk