Menu

Vi etablerer Senior Kvinde Fodbold

image
Jens Brøchner Jensen
29. januar 2023 kl. 17:02

Kvinder i Bjæverskov og omegn – så er det nu – IF frem Bjæverskov og Lellinge IF slår sig sammen og etablerer senior kvinde fodbold!

Har i lyst til at være en del af noget socialt, lokalt og alligevel noget større – og være en del af verdens sjoveste sport?

IF Frem Bjæverskov har løbende fået forespørgsler om, hvorfor vi ikke har kvinde senior fodbold, og det har vi nu!

Allerede nu står 15 kvinder fra Lellinge og Bjæverskov klar at komme i gang med fodbold i Bjæverskov. Uanset om du har spillet fodbold før, eller bare er blevet motiveret af mændene, børnene eller de mange dygtige kvindelige fodboldspillere der er kommet frem, så har du nu muligheden for at komme på banen og få spillet fodbold.

Fodbold er verdens sjoveste sport, og samtidigt en af de sportsgrene der giver den mest alsidige træning af kroppen. Læs f.eks. mere her https://videnskab.dk/krop-sundhed/kvindefodbold-er-bedre-motion-end-lob

Så er du 18 år eller mere, så kom og prøv og vær med, vi træner mandag kl. 18.30 til 20.00 og torsdag kl. 18.30 til 19.30, og vi starter op i Uge 6.

Tag fat i vores holdledere Elsebeth på elsebeth.arnvig@gmail.com eller 40320007 eller Carina på carinanlarsen@gmail.com eller 2241992 for mere information eller hvis du har lyst til at komme til prøvetræning.

Husk, fodbold er verdens sjoveste spil, og rigtige kvinder spiller fodbold. Vi glæder os til at se jer!

#iffrembjæverskov #helebyensfodboldklub #endelafnogetlokalt #endelafnogetstørre #pigerspillerfodbold

Luk