Menu

Årets julestatus fra Senior truppen

image
22. december 2021 kl. 10:20
Generationsskiftet hos IF Frem Bjæverskov Senior går som planlagt

En lang og hård efterårssæson er slut, det blev en ekstra lang 2021 sæson da Covid-19 gjorde, at efterårssæsonen 2020 først blev spillet færdig i foråret 2021.

Vi har oplevet et efterår, men stor tilgang af nye unge spillere og afgang af flere af de rutinerede kræfter. Truppen tæller nu i alt 57 aktive spillere, hvilket er det højeste vi har set i rigtigt mange år, og en nettotilgang på hele 12 mand.

Fokus har været på, at få de unge spillere i spil og få foretaget et forventet og planlagt generationsskifte. Det har virket, og specielt førsteholdstruppen er blevet suppleret godt op fra andet holdet, og er nu spækket med et spændende potentiale for fremtiden.

Førsteholdet har haft det svært, og her i tredje sæson i serie 1 ligger holdet på en næstsidste plads i puljen. Andet holdet derimod, indtager en anden plads og ligger ved julepausen til oprykning.

Tabellen taler ikke helt for sig selv, da førsteholdet har været godt med i alle kampe, men haft marginalerne mod sig. Jo mere holdet bliver sammenspillet og får erfaring, jo stærkere vil vi også stå rustet til kommende sæsoner.

Samtidigt ser vi, at der er stærke U19 og U17 årgange under os, og flere af vores U19 spillere er allerede begyndt at træne og spil kamp med senior. Meget positiv situation, at senior kan forsyne sig selv fra egne rækker. Desuden ser vi, at flere spiller der har været på ”eventyr” i større klubber omkring os, nu begynder at komme hjem.

For førsteholdet var det planlagt at der skulle foretages et generationsskifte. Mange af vores ældre bærende kræfter er på vej mod Old Boys livet, så det var vigtigt at få klargjort vores unge spillere til serie 1. Desværre gik afgangen hurtigere end forventet, hvilket betød at vi stillede med et meget ungt hold i sidste del af efterårssæsonen. Hele 12 spillere kom op fra andet holdet i foråret. ”Vi har masser af kvalitet i vores trup, og de unge spillere har helt klart niveau til serie 1. De er i gang med en læringsproces, og den går i den rigtige retning. Fantastisk at vi har så stor og bred en trup, og at vi kan fylde op fra egne rækker”, udtaler Cheftræner Michael Rolff König.

Klubbens andethold i serie 4 har holdt de gode takter fra foråret, hvor oprykning kun blev misset med et enkelt point, ja faktisk har efteråret pointmæssigt være endnu bedre med en gennemnsit 2,3, og kun en tabt kamp.

”Der er en utrolig god stemning i truppen, og selv om vi har afleveret hele 12 spillere til førsteholdet i sommer og hen over efteråret, har vi kunne fastholde vores spillestil, med noget god offensivt, spilstyrende og dynamisk fodbold – det syntes spillerne er sjovt, og specielt når det giver resultater – desuden har og er der fokus på, at få flere af vores unge spillere i gang og gjort klar til førsteholdet” udtaler træner for andetholdstruppen, Jens Brøchner Jensen.

Målsætningen for foråret er klar, sikre overlevelse i serie 1 for førsteholdet og få rykket andet holdet op i serie3.

Det kræver hårdt arbejde at få stablet et helt nyt hold på benene, men heldigvis er truppen så bred, og kombineret med vores to stærke ungdomsårgange på vej er der gode muligheder.

Vi har nu sendt 57 trætte spillere på juleferie, og ser frem til at mødes igen til opstart den 11. januar.

Det bliver et spændende forår, hvor det bliver benhårdt arbejde for at nå vores målsætninger.

Alle omkring klubben ønskes en glædelig jul og et godt nytår, vi ses på stadion.

Luk