Menu

1. runde i Sydbank Pokalen

image
JJ
08. august 2018 kl. 17:17
OPDATERET: Bjæverskov møder tirsdag d. 14. august kl. 19.00 Listrup UIF i Sydbank Pokalen. Kampen spilles på Borup Stadion Kunstgræs og der er gratis adgang.

 Bjæverskov Fodbold’s serie 2 hold er med i 1. runde af Sydbank Pokalen, det der tidligere hed DBU Pokalen. Holdet skal tirsdag d. 14. august på møde Listrup UIF fra Falster.

Kampen er blevet flyttet til Borup Stadion Kunstgræs, da alle græsbaner i Køge Kommune er lukket pga. tørke. ”Vi har håbet til det sidste, at vi kunne spille hjemme, men det er desværre ikke en mulighed. Men vi er glade for at Borup Fodbold har hjulpet os, så vi kan afvikle kampen hos dem,” fortæller formand Jacob Jørgensen.

Bjæverskov har gode muligheder for at avancerer til næste runde, hvilket vil være historisk for klubben. Cheftræner Kenneth Westerberg-Christensen ser frem til opgøret og forventer en meget lige kamp. ”Vi har haft en god opstart til sæsonen, med gode resultater i træningskampene, hvor det blandt andet blev til sejr i Ejby Cup. Derudover er vi blevet forstærket over sommerferien, så vi ser frem til pokalkampen, men også til den kommende sæson.

Kampen i Sydbank Pokalen starter kl. 19.00 på Borup Stadion og der er gratis adgang.