Menu

Åben træning med Mini Soccer College

image
14. august 2019 kl. 12:49
Åben træning med Mini Soccer College fredag den 23/8
Fredag den 23/8 i tidsrummet 16:30 - 18:00 kan du komme og få en smagsprøve på, hvordan man træner på Mini Soccer College Næstved og Solrød.
Du har her en unik mulighed for at prøve en træning, inden du tilmelder dig forløbet.
Den åbne træning koster kun 50kr.
Tilmelding via linket:
Se hvad tidligere deltagere har oplevet:
Tristan årgang '06
Deltog som u12 for 2 år siden og har efterfølgende også deltaget på T-Camp for u13-15.
Det er meget tydeligt at MSC’s fokus på orientering, touch og afleveringer har flyttet ham enormt de 2 sidste sæsoner. Han har fået en helt anden forståelsen for spillet, bruger pladsen på banen, og så nyder holdkammeraterne hans blik for gode afleveringer. Tristan fortæller at de dygtige trænere og deres nye øvelser har været gode for hans udvikling. Han har også nydt venskaberne på tværs af klubberne og det er sjovt at mødes i turneringerne undervejs - især hvis man vinder håneretten.
Jim far til Valdemar årgang '07
"Valdemar synes selv, at han har fået en bedre teknik, og at det godt at lave træningen med andre gode spillere. Jeg ser helt klart, at han er blevet teknisk bedre og meget mere præcis i sine afleveringer samt har fået et godt overblik i kampsituationer."

Mathias årgang '07
Mathias deltog som u12 i 2018/2019 og har været super glad for konceptet.

"Jeg har været rigtig glad for at træne på MSC. På MSC træner man med andre på samme niveau og øvelserne er sjove, mens de udfordrer en som spiller. Trænerne er rigtig dygtige, de stopper op i øvelserne og fortæller en, hvis noget skal ændres, på en god måde, så man forstår det og bliver bedre. Så hvis du vil blive bedre til fodbold, er MSC en seriøs og samtidig sjov ekstra fodboldtræning."
Evt. spørgsmål stilles til Jakob Carit Hammerum jakobh@bjaeverskovfodbold.dk
Luk