Menu

Jesper Falck ny træner for serie 1

image
JJ
17. juli 2019 kl. 16:36
Bjæverskov Fodbold har ansat Jesper Falck som ny træner. Jesper Falck er A-licens træner med erfaring som assistenttræner i FC Roskilde, træner for FC Roskildes reservehold og 2. divisionstræner for Greve Fodbold.

Jesper er tidligere professionel fodboldspiller hvor han har spillet for en række danske klubber såvel som den østrigske klub SC Bregenz. I Danmark spillede Jesper for FC Roskilde, Lyngby FC, Akademisk Boldklub (AB), Herfølge BK og B.93, og vandt bl.a. Pokalturneringen i 1999 med AB. Fra 1994 til 2004 spillede Jesper 226 kampe i Superligaen, og scorede 35 mål for Lyngby, AB og Herfølge. Jesper var en del af det Herfølge-hold, der i 1999-2000 vandt den danske Superliga.

Jesper Falck skal i den kommende sæson træne Bjæverskovs nyoprykkede serie 1 hold og får Jens Brøchner Jensen som assistent.

”Vi har haft forskellige muligheder, men vi syntes det er et kæmpe scoop, at kunne lave en aftale med Jesper Falck. Han kommer med en erfaring fra et højere niveau og kan bidrage til den udvikling vi har i klubben”, fortæller formand Jacob Jørgensen.

Jesper Falck tiltræder med det samme og skal første gang stå i spidsen for holdet fredag d. 16. august når turneringen starter på udebane mod Solrød FC.

Luk