Menu

Ny U19 cheftræner i IF Frem Bjæverskov Fodbold

image
15. december 2020 kl. 09:43
Der sker rigtigt mange spændende ting i IF Frem Bjæverskov Fodbold netop nu, og Corona og julepausen bruges flittigt til at få klargjort os til forårssæsonen.

Det er derfor med glæde, at vi kan præsentere Kenn Frydenlund Jensen som ny cheftræner for vores U19 årgang.

Kenn er en rutineret træner med mere end 20 års trænerfaring, uddannet med en UEFA B-licens, og har tidligere arbejdet med både ungdom, sen-ungdom og seniorfodbold på mesterrække og serie-2 niveau. Kenn har været træner i flere klubber bl.a.  Præstø, Køge og Ringsted. 

Kenn kommer også til at indgå i trænerteamet omkring senior, og får derfor et tæt samarbejde med både cheftræner og 2. holdstræner i forbindelse med træning, udvikling og motivering af drengene.

Vi starter træningen op den 6. januar, hvis Covid-19 situationen tillader dette.

Vores U19 trup er en del af vores Sen-ungdomsprojekt, hvor vi tilbyder vores U17 og U19 årgang optimale træningsbetingelser og trænere på højt niveau med det formål at tiltrække, fastholde og klargøre vores unge spillere.

Klubben er i dag repræsenteret i alle årgange sen-ungdomsrækker, dvs. U15, U17 og U19. IF Frem Bjæverskov Fodbold har hold på alle årgange fra super poderne årgang 16/17 til super veteranerne på 60+.

Luk