Menu

Nyt trænerteam til senior 1+2

image Michael Rolff König (tv) og Behar Zejnullahu
JJ
09. november 2020 kl. 21:34
IF Frem Bjæverskov Fodbold kan nu præsentere et nyt trænerteam for både senior 1 + 2.

Trænerteamet for førsteholdet i serie 1, Jens Brøchner Jensen og hans assistent Martin Broed, har gennem det sidste år løftet opgaven omkring holdet. Nu har Martin Broed valgt at lægge støvlerne på hylden og Jens ønskede nye udfordringer.

Det er derfor med stor glæde, at vi nu kan præsentere Michael Rolff König som ny cheftræner for Serie 1. Michael kommer fra en cheftrænerstilling for Køge Boldklub’s U19 trup. Han har tidligere trænet senior i Havdrup og i Himmelev-Veddelev.

Desuden tiltræder Behar Zejnullahu som ny assistenttræner. Behar og Michael har arbejdet sammen gennem flere år både i Himmelev og Køge.

Den nye cheftræner glæder sig meget til at komme i gang:” Vi ser frem til at komme til en spændende klub, hvor der er en god atmosfære i og omkring klubben. De sportslige ambitioner er, at vi skal være med i den bedste halvdel i serie 1 og vi skal fortsætte udviklingen i klubben. Vi vil skabe et godt træningsmiljø og sørge for, at det er seriøst fodbold, men med plads til hyggen før og efter træning og kamp. Vi vil skabe en god bred trup, hvor vi har et godt samarbejde med vores 2. hold. Der vil være fokus på et godt defensivt udgangspunkt, samt at vi gerne vil spille fodbold, hvor vi er meget på bolden. Vi ser rigtig meget frem til, at komme i gang på træningsbanen med gutterne”, udtaler Michael Rolff König.

Men det er ikke kun senior 1 der sker ændringer på. Morten Rasmussen som har trænet 2. holdet, har ikke ønsket at forlænge sin aftale. Derfor er det også glædeligt at kunne meddele, at Jens Brøchner Jensen bliver omkring seniortruppen, og overtager ansvaret for at udvikle rammerne for holdet i serie 4. Målsætningen for holdet er, at arbejde mod oprykning til serie 3 og samtidigt ligger der en spændende opgave med, at få sikret rammer og overgang til seniorfodbold, for vores talentfulde U17 og U19 trup. Jens har stor erfaring med talentudvikling fra bl.a. HB Køge. Jens får Marc Lethan Sørensen som assistent på serie 4 holdet.

Formand Jakob Hammerum glæder sig til det nye setup: ”Vi fået et nyt trænerteam til serie 1 som kommer med en masse ny energi og nogle værdier som passer godt til klubben og samtidigt får vi en fuld ud kompetent træner med masser af erfaring til serie 4”, udtaler formanden, der samtidigt takker Morten Rasmussen og Martin Broed for deres indsats for klubben.

Der venter det nye trænerteam en stor udfordring med træning under coronaregler og samtidigt være klar til den første kamp for serie 1 allerede d. 28. februar på udebane mod rækkens nr. 1 Holbæk B&I. Men klubben ser frem til en spændende forårssæson, og er som klub stolte over, at kunne præsentere et så stærkt trænerteam omkring vores seniortrup.

 

Luk