Menu

Nyt trænerteam til senior

image
JJ
16. februar 2018 kl. 15:35
Bjæverskov Fodbold kan med glæde præsenterer et nyt trænerteam til klubbens 2. senior. Ny træner bliver Morten Rasmussen og Tino Rugaard bliver assistent.

De to trænere vil indgå i tæt samarbejde med 1. holdets trænere, som fortsat er Kenneth Westerberg-Christensen og Kasper Jakobsen. Med udvidelsen af trænerteamet giver det flere muligheder i forbindelse med træning, men der kommer også faste trænere i forbindelse med kampe.

Morten Rasmussen er et kendt ansigt i seniortruppen. Han har spillet 97 kampe på 1. holdet og har desuden lidt trænererfaring fra en tidligere klub. Morten glæder sig til at komme i gang og udtaler: ”Jeg går 100 % ind i dette og ser frem til at udvikle og løfte 2. holdet. Det er en spændende trup med mange unge spillere”.

”Det er et super setup vi har fået lavet og aftalen med Morten og Tino løfter vi hele seniortruppen, som er inde i en rigtig god udvikling. Det er rigtig glædeligt at vi nu kan tilbyde et helt fast team i en seniorafdeling der er i fremgang medlemsmæssigt”, fortæller formand Jacob Jørgensen.

 2. holdet blev nr. 1 i serie 5 i efteråret og skal i foråret spille med om oprykning til serie 4. 1. holdet ligger halvvejs i sæsonen nr. 4 i serie 2.

Holdene træner i øjeblikket på kunstgræsbanen i Borup, mandag kl. 18.30 og torsdag kl. 20.00. Nye spillere er velkomne. Kontaktoplysninger findes under senior på hjemmesiden.