Menu

Oprykning til serie 1

image
JJ
10. juni 2019 kl. 20:04
Bjæverskov Fodbold er for første gang i klubbens historie rykket op i serie 1. Det stod klart da holdet i lørdages vandt 2-1 på udebane mod Tune. Dermed har holdet sikret sig 2. pladsen i puljen og kan ikke hentes. Bjæverskovs to mål blev sat ind af Rene Belling og Daniel Andresen.

Nu venter den sidste kamp i sæsonen mod Hvalsø IF, som var udfordre til oprykning, men må nøjes med tredjepladsen. ”Det bliver en fest vi holder på lørdag, når oprykningen skal fejres. Drengene har gjort det fantastisk”, udtaler formand Jacob Jørgensen og fortsætter: ” Vi håber rigtig mange vi komme op og være med til at fejre oprykning.” Klubben oplyser at der vil være gratis øl til de voksne og is til børnene, så længe lager haves.

Kampen på lørdag bliver samtidig Kenneth Westerberg-Christensens sidste kamp som cheftræner for holdet. Kenneth, eller Fritz som han bliver kaldt, har selv ønsket at stoppe nu, for at få mere tid til familien. ”Vi er selvfølgelig kede af at Fritz stopper, men vi har også forståelse for hans ønske. Fritz har jo været træner i klubben i mange år og er en yderst dygtig træner, så det bliver ikke nemt at finde en afløser. Vi har forskellige muligheder, men lige nu har oprykningen været førsteprioritet”, fortæller formanden.

Sæsonens sidste kamp stilles på lørdag d. 15. juni kl. 13.00 på Bjæverskov Stadion og der er som altid gratis adgang.

Luk