Menu

Den Bosch Easter Cup 2016

JJ
30. marts 2016 kl. 12:27
73 deltagere fra Bjæverskov Fodbold deltog i påsken i Den Bosch Easter Cup.

IF FREM Bjæverskov fodboldafdeling deltog i Påsken i Den Bosch Easter Cup i Holland, som er en international turnering med over 120 hold. Stævnet er arrangeret af Euro-Sportring som har mere end 40 års erfaring med internationale turneringer.

Fem ungdomshold fra Bjæverskov skulle prøve kræfter med modstandere fra bla. Holland, Belgien, Frankrig og Danmark. De fem hold var to U-12 hold, U-14, U-15 og U-17. I alt var 73 spillere og trænere med på turen.

Der var afgang fra Bjæverskov tidligt fredag morgen, hvor kursen blev sat mod ’s-Hertogenbosch i det sydlige Holland. Til trods for en punktering inden Farøbroen ankom bussen sidst på eftermiddagen foran skolen, hvor holdene blev indkvarteret i klasseværelser. Efter aftensmaden, var det tid til afslapning inden de første kampe lørdag morgen. 

Lørdag og søndag skulle der spilles fodbold. Hvert hold skulle spille 5-7 kampe fordelt på de to dage. Det skulle dog vise sig at det var nogle dygtige modstandere Bjæverskov skulle op imod. Mange kampe var meget jævnbyrdige og med flot spil. U-12 hold 1, U-15 og U-17 gik videre i hovedturneringen og U-15 endte flot som nr. 2 samlet. U-17 måtte ud i straffespark i kampen om 3. – 4. pladsen som holdet, til trods for to redninger fra målmand Mathias Nielsen, tabte og U-17 sluttede som nr. 4 ud af 16 hold

Mandag morgen var det blevet tid til at tage afsked med Holland og vende næsen mod Danmark. Klokken 19 kørte busserne ind på Skovbohallens parkeringsplads, med en flok trætte spillere og trænere. Alle var dog enige om at det havde været en rigtig god tur, som bestemt gav blod på tanden til at tage af sted en anden gang

Fodboldafdelingen vil gerne takke alle som deltog og sige tak for en god tur. Det var klubbens mål med turneringen at styrke det indbyrdes kammeratskab på tværs af alder, men også at deltage i en turnering, hvor spillerne for prøvet lidt af den ”internationale atmosfære”.Bestyrelsen vil også gerne takke de trænere og ledere, som var med på turen. Også en tak til vores tur sponsorer: Brdr. Jensen Slimminge, Salon Totten og XL-Byg Bjæverskov.