Menu

KAOS for 31. gang

image
Henrik Krogh
17. december 2014 kl. 15:12
Lørdag d. 6. december afholdte Bjæverskov Fodbold KAOS stævne for 31. gang i Skovbohallen. Igen i år havde rigtig mange medlemmer og forældre en rigtig god dag i hallen. En stor tak til alle frivillige og sponsorer...

Fra morgenstunden var der masser af liv i hallen, da de mindste årgange afholdte miniKAOS. Arbejdernes Landsbanks maskot Albert, kiggede forbi og overrakte godteposer og medaljer til alle. Herefter var det tid til mellemKAOS for U-10 til U-12.

Inden de ældste ungdomsspillere skulle i kamp i totalKAOS, var der kåring af årets spillere for spillere fra U-10 til U-16, samt kåring af årets træner, som blev Charlotte Larsen som er træner for U-14 piger.

Fodboldafdelingen havde fået rigtig mange flotte præmier sponsoreret til dagen, som blev brugt til scoringspræmier og gevinster til to gange lotteri.

I alt deltog ca. 100 af fodboldafdelingens børne og ungdomsmedlemmer i årets stævne. Derudover havde mange søskende, forældre og bedsteforældre fundet vej til hallen og var gode supportere.

Fodboldafdelingen vil gerne takke alle de frivillige, som har hjulpet til i forbindelse med afvikling af stævnet. Der skal også lyde en stor tak til alle de sponsorer som har givet en masse præmier til stævnet.

Billeder fra kaosstævnet: Klik her

undefined

Deltagere i MiniKAOS og Albert fra Arbejdernes Landsbank

undefined

Årets spiller 2014 Bagerst fra venstre: U-13 Kasper Svantemann, U-16 Rasmus Grouleff, U-14 Mattias Madsen og U-14 piger Julie Smed Forrest fra venstre: U-12 Mads Brask, U-11 Nicolas Høgh, U-11 Frederik Dalsgaard og U-11 Casper Krogh. U-15 var ikke tilstede men det blev Lucas Lindstrøm og Lucas Lyksgaard.

undefined

Årets Træner 2014 - Charlotte Larsen

undefined