Menu

Kaos for 32. gang

image
JJ
06. december 2015 kl. 18:37
Lørdag d. 5. december afholdte Bjæverskov Fodbold KAOS stævne for 32. gang i Skovbohallen. Igen i år havde rigtig mange medlemmer og forældre en rigtig god dag i hallen.

KAOS-stævnet er for medlemmer af fodboldafdelingen og går ud på at der bliver blandet hold på tværs af årgange. Fra morgenstunden var der masser af liv i hallen, da alle medlemmer fra årgang 2011 til 2004 spillede miniKAOS og mellemKAOS.

Inden de ældste ungdomsspillere skulle i kamp i totalKAOS, var der kåring af årets spillere for U-10 til U-17, samt kåring af årets træner. Årets spillere blev på U-10: Oliver Poulsen og Jamie Degner. U-11/12: Martin Schwartzkopf, Adam Clausen og Frederik Krause. U-13: Frederik Christiansen. U-14: Pierre Fjeldsted Børgesen. U-15: Mikkel Sørensen. U-16: Magnus Lander. U-17: Adam Gade og så blev René Thenning, som er træner for årgang 2008, årets træner.

Fodboldafdelingen havde fået rigtig mange flotte præmier sponsoreret til dagen, som blev brugt til scoringspræmier og gevinster til to gange lotteri. Der skal også lyde en stor tak til alle sponsorerne.

I alt deltog over 140 af fodboldafdelingens børne og ungdomsmedlemmer i årets stævne. Derudover havde mange søskende, forældre og bedsteforældre fundet vej til hallen og var gode supportere. Fodboldafdelingen vil gerne takke alle de frivillige, som har hjulpet til i forbindelse med afvikling af stævnet.

Billeder fra KAOS Stævnet kan ses her: KLIK Her